• +90(322) 332 91 19
  • +90(322) 332 92 33
  • info@pansa.com.tr
  • TR
  • EN
  • ANASAYFA
  • HAKKIMIZDA
  • ÜRÜNLERİMİZÜRÜNLER
  • YEMEK TARİFLERİ
  • BELGELERİMİZBELGELER
  • İNSAN KAYNAKLARI
  • REFERANSLARIMIZREFERANSLAR
  • İLETİŞİM

YEMEK TARİFLERİ

{$u.u_adi}
KATMERLE POĞAÇA HAZIRLANMASI
Mayayı ılık bir su da eritin. Yarım çay bardağı su yeterli olacaktır. Daha sonra süt, yumurta akı,tuz, şeker, sıvı yağ ve un ile hamurunuz..
{$u.u_adi}
SU BÖREKLİK NASILHAZIRLANIR
2 su bardağı unu geniş bir kaba alıp ortasını havuz biçiminde açın. Yumurtaları, suyu (veya limon suyunu) ve tuzu havuza koyup parmak u&..
{$u.u_adi}
ÜÇGEN BÖREK NASIL HAZIRLANIR
Sos  malzemelerini  karıştırın. 1  adet  yufkayı  düz  zemine  yayın. Üzerine   hazırladığınız  ..
{$u.u_adi}
ISPANAKLI BÖREK NASILHAZIRLANIR
Ispanaklı börek yapımı için ilk olarak Ispanakları temizleyerek haşlayın. Soğanı yemeklik doğrayarak sıvı yağda kavurun. Salçasını,..
Kurumsal
  • Anasayfa
  • Kurumsal
  • Ürünlerimiz
  • İnsan Kaynakları
  • Belgelerimiz
  • Yemek Tarifleri
  • Referanslar
  • İletişim
Dil Seçimi
  • Türkçe
  • İngilizce
Pansa ve Pannie ® Tüm Hakları Saklıdır © 2016