+90(322) 332 91 19
+90(322) 332 92 33
info@pansa.com.tr
TR
EN
Açılır Menü
ANASAYFA
HAKKIMIZDA
ÜRÜNLERİMİZ
ÜRÜNLER
YEMEK TARİFLERİ
BELGELERİMİZ
BELGELER
İNSAN KAYNAKLARI
REFERANSLARIMIZ
REFERANSLAR
İLETİŞİM
YEMEK TARİFLERİ
KATMERLE POĞAÇA HAZIRLANMASI
Mayayı ılık bir su da eritin. Yarım çay bardağı su yeterli olacaktır. Daha sonra süt, yumurta akı,tuz, şeker, sıvı yağ ve un ile hamurunuz..
SU BÖREKLİK NASILHAZIRLANIR
2 su bardağı unu geniş bir kaba alıp ortasını havuz biçiminde açın. Yumurtaları, suyu (veya limon suyunu) ve tuzu havuza koyup parmak u&..
ÜÇGEN BÖREK NASIL HAZIRLANIR
Sos malzemelerini karıştırın. 1 adet yufkayı düz zemine yayın. Üzerine hazırladığınız  ..
ISPANAKLI BÖREK NASILHAZIRLANIR
Ispanaklı börek yapımı için ilk olarak Ispanakları temizleyerek haşlayın. Soğanı yemeklik doğrayarak sıvı yağda kavurun. Salçasını,..