KALİTE ve GIDA GÜVENLİĞİ POLİTİKASI
(HACCP)
• Üretmiş olduğu ürünlerde kalite ve lezzeti standart düzeyde tutan,
• İnsan Sağlığını ön planda tutan ve bu sorumluluk bilincini sürekli taşıyan,
• Gıda güvenliği bilincini firma içinde yayarak toplumsal sorumluluk prensibiyle çalışan,
• Gıda güvenliğini tehlikeye atacak herhangi bir durumu derhal bertaraf eden,
• Firma içi kalite ve gıda eğitimlerine önem veren,
• Müşterileri memnuniyeti odaklı çalışan,
• Eğitimli personelle bir bütün halinde Sürekli iyileştirme ve geliştirme yaklaşımı doğrultusunda olan,
• Tüm süreçlerdeki verimliliği sağlayan ve kalite kontrolü elden bırakmayan,
• İnsan Odaklı, ileri teknoloji ile uyumlu, yasal hükümlere ve mevzuata uygun üretim gerçekleştirme hedefleri olan bir Kalite ve Gıda Yönetim Sistemini hedeflemektedir.